Kommer USA att bomba var som helst

Kommer USA att bomba var som helst. Det började i veckan när de släppte världens största bomb i Afghanistan med motivet att förhindra IS att nyttja ett tunnelsystem som de använder. En enormt tryck skulle göra att tunnlarna rasade ihop. Bomben exploderar före den tog mark. Rapporter har kommit att 36 Is krigare dödats.

Nu ska han Donald Trump hantera Nordkorea där världen spekulerar i att de kommer med tester på kärnvapen eller robottester. Han har sagt att Nordkorea är ett problem som kommer att hanteras och det är säkert med bomber och man måste fråga sig om det bara är Nordkorea som är ett problem. Han har twittrat om att han har förtroende för Kina som är Nordkoreas enda allierade. Han tror att Kina hanterar det rätt och gör de inte det kommer USA att träda in. Gör han det är kriget ett faktum. Han kan väl inte inbilla sig att världen accepterar hans agerande.

Trump erkänner inte att han gav klartecken till att använda jättebomben GBU-43. Han säger att han gett militären befogenheter att agera. Jag tycker det låter mycket märkligt eller är en ren lögn att ge dem befogenheter att bomba i ett annat land. Han var stolt över sin militär. Idag har det kommit fram att 36 IS krigare dödats.

En sak är jag övertygad om och det är att det riskerar att bli krig större eller mindre om och det är om han bombar i Nordkorea. Atomvapen de borde FN vara initiativtagare till och att de borde förbjudas. De är mycket farligare än kemvapen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>