När smäller det i Nordkorea

När smäller det i Nordkorea? Nordkorea ska fortsätta provskjuta missiler. Vi kommer att utföra ytterligare robottester på vecko-, månatlig och årlig basis, har vice utrikesminister Han Song-Ryol sagt till BBC. Jag tror inte de ett enda dugg bryr sig om vad världen i övrigt säger och blir de anfallna då har vi säkert ett krig i området. Japan är rädda för att det kan komma en attack från Nordkorea vilket har lett till att det finns politiker i Japan som vill att man ska attackera deras robbotbaser. Det som händer i denna del av världen är en krutdurk. Nordkoreas diktator tror jag inte drar sig för motattacker så fort de blir angripna på något sätt. Jag tror inte heller Donald Trump drar sig för att attackera vilket han visade i Afganistan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>