Se uppdrag granskning om matfusket

Se uppdrag granskning om matfusket. I kväll ska man visa hur en stor grossist som importerar asiatisk mat fuskar genom att ändra datum, packar om och rensar flugor från säcken med bönor. Det här har visats i en reklamsnutt om programmet som går i SVT. Materialet har man fått från anställda som filmat med sina mobiltelefoner.

Det är bra gjort av de anställda där en del är papperslösa. Hur det går för de anställda som ställt upp för TV är väl att de får gå från jobbet. Miljöförvaltningen i Göteborg har gjort många kontroller men det ser ut som om de är föranmälda och då hunnit städa undan. Tyvärr har inte jag möjlighet att se programmet i kväll men som tur finns det både repriser och Svt Play att tillgå senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>