Nyval i Storbritannien

Nyval i Storbritannien. Vem kunde tro att premiärminister Theresa Mays skulle utlysa nyval då hon sagt att valet är 2020. Samtidigt har hon aldrig lett partiet i ett val och säger att hon vill stärka det konservativa partiet i parlamentet och därmed kunna nå bättre förhandlingsresultat i brexit förhandlingarna.

Självklart vet hon hur sargat labour är efter lång tid av interna konflikter och att partiet efter Blair gått för långt åt vänsterhållet och i flera frågor gått för långt åt vänster. Det måste även mitt eget parti tänka på. Att gå till vänster ger ingen större vänstermajoritet i riksdagen. Det är att lämna walkover.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>