FBI chefen bad om mer pengar fick kicken

FBI chefen bad om mer pengar fick kicken. Han hade bett om mer pengar för att utreda de kontakter Trumps stabs kontakter med Ryssarna. Det här blev för mycket för Trumps stan efter några dagar fick han gå. Det här är ett bevis att det finns något som inte tål dagens ljus. Har man haft rent mjöl i påsen har varit att ge pengar till granskningen och blivit rentvådd. Visst låter det som ett mycket troligt senario. Den här förfrågan hade han riktat till biträdande justitieministern Rod Rosenstein för en vecka sedan

Det officiella skälet till att Comey fick sparken är att han misskötte utredningen kring Hillary Clintons mejl. Det skälet är inte många som tror utan det är FBI:s utredning av Trumpstabens kontakter med Ryssland. De nekar ju till allt och avskedar de som inte tycker som Donald Trump USA,s förste diktator.

2 kommentarer

  1. Lars Flemström

    Tycker du inte själv att det är en väldigt konstig ordning att högste polischefen måste be om mer pengar till en specifik utredning? Har de ingen förundersökningssekretess i USA?

    Det är få som tvivlar på att Hillary Clinton har hanterat mejlen fel, men många som tror att det var ett svepskäl till att Comey fick sparken. Det ena utesluter inte det andra. Han fick ju sparken dagen före den ryske utrikesministerns besök hos Trump.

    Jag är ganska övertygad om att man inte kan ha en hög polischef som kastar grus i det utrikespolitiska förhandlingsmaskineriet, om man vill ha en gemensam lösning mellan USA och Ryssland på kriget i Syrien.

    Det var en giftgasattack mot civila i Syrien, troligen utan ryssarnas vetskap. Så kan det inte fortsätta. Vad hade Clinton gjort, om hon hade varit president?

    Hållit gemensam presskonferens med Putin och sagt. ”Vladimir beklagar det inträffade, men säger att han inte kan styra al-Assad, och det kan inte vi heller, tyvärr. Och dessutom är vi överens om att vi inte är överens om Krim. Så vi har båda beslutat att vända blickarna åt annat håll än Syrien, och att låtsas att vi inte ser vad som händer Syrien”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.