Donald Trump har alltid något att säga

Donald Trump har alltid något att säga. I går var han i Saudiarabien som första anhalt på sin första utlandsresa och han har med sig sin fru. Hon bar inte slöja utan var klädd utan huvudbonad på samma sätt som fru Obama. Det gav Trump svidande kritik åt före valet. Hans tal som han höll gick mycket ut på att länderna måste ta en hårdare kamp mot terroristerna själva, men att USA är beredda att hjälpa till. Han har hjälpt till med en enormt stor vapen försäljning till Saudiarabien. Vi får väl höra mer vad han tycker när han lämnat landet.

Däremot har det i lördags kommit fram uppgifter att tyckte att FBI-chefen var en knäppskalle. Dagen efter att Donald Trump meddelade förre FBI-chefen James Comey att han fått sparken ska Trump ha sagt att Comey var en riktig ”knäppskalle”, de uppgifterna kommer från The New York Times.

-Jag sparkade just chefen för FBI. Han var galen, en riktig knäppskalle, sa Trump enligt ett dokument som en
amerikansk regeringsanställd läst upp
för journalister. Jag tror säkert att detta är sant för vi har många gånger fått höra att han tycker att media sprider lögner om honom och detta Och det stärker ju misstankarna om att Trump i första hand gav Comey sparken på grund utredningen av misstänkta kontakter mellan Ryssland och Trumps valkampanj.

Vad som händer med den utredningen får vi väl se. Däremot tror jag inte på de som spekulerar om riksrätt då republikanerna inte kommer att tillåta att en sådan press startas för en sådan process måste komma från kongressen eller om det nu är representanthuset. När de så gäller utlandsresan är det väl Israel som står på tur för besök och då får vi höra hur han vill att konflikten mellan Israel och Palestina. Nordkorea försöker nog störs det budskap han vill föra ut. I går sköt de i väg ytterligare långdistansrobotar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.