Amerikanerna gillar inte alls Donald Trumps twittrande

Sluta twittra Donald Trump. Det amerikanska folket gillar inte hans twittrande utan 67% ogillar hur han använder twitter enligt en mätning gjord av Washington Post och ABC News. Hela 68 procent anser att presidentens twitterinlägg är opassande, 65 procent kränkande och 52 procent farliga. Samtidigt anser 41 procent att twitterinläggen är intressanta, 36 procent effektiva och 21 procent uppfriskande. Det råder stora skillnader mellan män och kvinnor då kvinnor tycks ha en mer negativ bild av Trumps twitterkonto, visar siffrorna.

4 kommentarer

 1. Zeb

  Fast det är oerhört intressant att följa hans Twitter. Sällan har en politiker bjudit på en sådan ingång till sitt psyke. Jag rekommenderar alla att följa Trump på Twitter. Skrämmande till viss del men oerhört intressant!

 2. David

  Trump är cool. Han bryr sig inte om vad andra tycker och han försöker inte ställa sig in.
  Man behöver inte tycka om hans politik, men det är uppfriskande med en politiker som talar klarspråk och åtminstone är ärlig med vad han tycker och tänker. Sedan har han ju gjort en hel del bra saker (som att t ex tänka om på ett antal punkter) men media lyckas ju alltid vinkla allt han gör mot honom.

  Då var Obama betydligt mer otäck. Inställsam och skentrevlig. Gav alltid intryck av att hålla med den som talar för att sedan hugga kniven i ryggen så fort de vänder sig om. Gömde sig ofta bakom floskler och meningslösheter, men presenterade allt på ett korrekt och elegant sätt. En demagog av det allra värsta slag.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Jag delar inte alls din uppfattning i beskrivningen av Obama, han gjorde mycket för att få ett bättre USA där alla människor är lika mycket värda. Trump far ju fram och ljuger inte minst om rysskontakterna och lovar runt och håller tunt och ändrar sig ständigt en fara för freden

  • Caanita

   ”Uppfriskande med en politiker som är ärlig och talar klarspråk”. Ingen vet vad han menar och tycker, han ändrar sina ståndpunkter från dag till annan. Man tar sig för pannan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>