Sexåringen som försvann hittades efter 13 timmar

Sexåringen som försvann hittades i natt. I går vid 11 tiden försvann en sexårig flicka i Hudiksvallstrakten när familjen var på utflykt vid Blackåsberget. Även en fyraåring försvann men hittades nästan omedelbart Det är i ett besvärligt område brant med stenskrevor och gruvhål sexåriga flicka som varit försvunnen i Hudiksvall sedan 11.30-tiden på söndagen hittades välbehållen vid 01-tiden i natt.

Stora styrkor sökte efter henne och även experter på att söka i gruvhål hade tillkallats. Det var regnigt och kallt men som sagt efter 13 timmar hittades flickan välbehållen i området. Stor glädje utbröt självklart. Det var nog både tur och skicklighet man fann henne välbehållen. 6 år med shorts och en T-shirt men hon måste ha hållit sig lugn ensam ute i skogen och på natten. Trots allt ett lyckligt slut och bra jobbat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>