Donald Trump fick presenter i Saudiarabien

Donald Trump fick presenter i Saudiarabien. Han fick över 80 gåvor vid sitt besök där enligt New York Times. Han fick bland annat ett svärd, två morgonrockar kantade med päls från vita tigrar, ett porträtt av Trump själv samt tre chiffongklänningar. Trump har tidigare riktat hård kritik mot Clinton för att hon inte var tillräckligt hård i kritiken mot Saudiarabien nu kritiseras han för samma sak. Däremot såldes det vapen och till den nätta summan av 960 miljarder kronor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>