Elmsäter-Svärd fick info om avsteg säkerheten

Elmsäter-Svärd fick info om avsteg säkerheten. Som jag skrev tidigare avgick Transportstyrelsen ställföreträdande chef på grund av IT skandalen som skedde egentligen 2014 i juni då han beslöt att göra avsteg från styrdokumentet för informationssäkerheten. Han gjorde det ett år före outsourcningen till IBM. Beslutet ska muntligen ha getts till infrastrukturminister som var Elmsäter-Svärd och det var i Juni 2014. Det var ett år före den sparkade chefen Maria Ågren tillträdde Elmsäter-Svärd säger att hon inte minns för hon var så upptagen med valet. Det har inte kommit fram om hon förde informationen till övriga i regeringen och ytterst sin chef statsminister Reinfeldt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>