Plasten är ett enormt problem inte minst för våra hav och de som lever i havet men även många fler djur tar den livet av.

Det kommer nya och alvarligare rapporter om plastens skadeverkningarna på våra hav och de som lever där. Det är enorma mängder som slängs och snart är det mera plast i haven och till större vikt än den fisk som lever där. Är det något miljöproblem som världen måste enas om snabbt är det att få bort plasten som produkt som dödar haven på liv. visst finns det återvinning men det räcker inte till på långa vägar.

Ta och läs den här artikeln som handlar om vad vi måste göra och jag håller med till fullo

En kommentar

  1. rimardas

    Här kommer en liten historia om havet och de försurar mänskligheten!
    Att under kolonialismens barndom , då Afrikaner fångades , då de sattes på båt för export till industriländerna , var de värd guld som arbetskraft. Idag gör den nya moderna kolonialismen som säljer vapen till Salafister o Vhabister läs Sveriges största vapenkund, terrorkungen Saud Salman bin abdul Aziz som Löfven och kungen kysste , ena på hand o den andra på … tar hit hundra tusen tal för att göra de till moderna terrorister. Man våldtar deras kropp o konfiskerar egendom eller i bästa fall tvingas lämna landet om de väcks till egen identitet och vägrar vara agent för en kolonialmakt som falskeligen ger sig vara human o neutral.!?
    De framtida invandringspolitiken leder till konflikter som tvingar det Euro/Svenska åter sitt samma ursprunglig sanna identitet, alltså Fascism!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.