Björklöven gjorde en riktig kanonmatch i går mot Leksand

Vilken kanonmatch av Björklöven. Ni som läste min blogg inför Karlskogamatchen såg att jag var orolig för förlust i de två första matcherna främst för det passiva anfallsspelet och att man har så svårt att komma till riktiga avslut. Matchen i går började på samma sätt, inga vassa avslut trots att spelet i övrigt var bra och stundtals mycket bra.

Inför 3 perioden funderade jag på att gå hem då det stod 3-1 till Leksand och tyckte det kändes svårt att de skulle kunna vända. Blev lite ”trackad” för de tyckte jag var feg som inte skulle se resten. Stannade till lite på vägen ut och helt plötsligt smällde det bara till och så var det 3-3 och givet blev jag kvar. Det fina spelet fortsatte och målskyttet lika så. Vändning med ett tvåmålsunderläge och vinna sista perioden med 5-0 vet jag inte om Björklöven gjort förut.

Jag tackar för uppvisningen och fortsätt som i går så kan det bli en topplacering i år. Men en nackdel från i går för jag tycker man bjöd på två mål för det hade man råd med. Leksand var inte bra i går och nog måste det kännas tungt för Åkerblom och bli så utspelade.

I onsdags till och med fredag var vi med AC net i Skellefteå och passade på att se matchen Skellefteå mot Färjestad. En mycket sämre match och Skellefteå hade inte speciellt stor chans och Skellefteå har alltid haft svårt mot Färjestad. Där var den låga publiksiffran en negativ överraskning och den lägsta i en hemma premiär på 12 år. Kanske Skellefteå haft chans att komma lite närmare och de haft samma stöd av klacken som Björklöven hade av sin klack. Jag tror Skellefteå tagit bort för många ståplatser. På Ståplats står de som är de riktiga fansen som hörs och låt ståplats i Umeå vara kvar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.