Pantern hemma för Löven ingen enkel match

Pantern hemma för Löven ingen enkel match. Björklöven har tätt mellan matcherna drygt en vecka och i stort sett match var annan dag. I kväll är det Pantern hemma i T3 Arena och jag tror det blir en tuff och svår match som vanligt mot dem. Man har inte råd att ge bort några mål till motståndarna som man gjorde mot Vita Hästen i måndags. 3 utvisningar i första och 3 insläppta mål på dessa och dessutom en onödig utvisning i slutet av matchen och mål. Onödiga utvisningar bannlyses.

Så många täta matcher orkar man inte om man inte är vältränad. Nu har det sett bra ut i de flesta matcherna mot slutet och man har gjort många upphämtningar i slutet och den enda förlusten vid full tid kom i den första matchen. I kväll vågar jag inte tippa seger utan nu litar jag och hoppas på grabbarna på isen och att det blir bra stämning i T3 Arena. Det är roligt att gå ishockey om det är bra stämning

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>