Usa kommer att lämna Unesco

Den extrema högerregeringen vill lämna snart allt som även republikanerna tidigare tyckt vara bra särskilt om det är kopplat till FN. FN ger säkert många tusen jobb med alla tjänster som följer av service till FN.
Nu kommer USA att dra sig ur FN-organet Unesco och det har deras utrikesdepartementet i Washington meddelat

De slutade att ge pengar till organet efter att det gav Palestina medlemskap 2011. Ska de diktera vilka som blir medlemmar i ett FN organ. Washington-regeringen har återkommande kritiserat Unesco för resolutioner som man uppger är anti-israeliska. Det är så de vill vara och bestämma samtidigt som de själva har varit med och startat en massa krig, de var med och startade Korekriget där det ännu inte är fred men även Kuwaitkriget trots att det landet inte gjort något ont mot USA och de störtade även Saddam Husein i Irak varför? Det var för att de inte gillade honom men inte har det blivit bättre för folket där. Unesco roll är bland annat att de utser världsarv där Höga Kusten och Vasa skärgård är ett.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>