Trump trampar på och hotar

Trump trampar på och hotar. Det är inte heller något nytt. Jag har läst en artikel i Omni som jag citerar ordagrant hur han beter sig. Det som förvånar mig mest är att inte amerikanska folket äcklas av hans beteende men de kanske inte törs utan är rädda för represalier. Här kommer citatet från Omni.

USA:s president Donald Trump skickar en skarp varning till senatorn John McCain genom att säga att vissa personer borde vara försiktiga eftersom i ett visst läge så slår jag tillbaka , skriver flera medier.

Trump tillade sedan att jag är mycket, mycket snäll, men vid en viss punkt då slår jag tillbaka och då blir det inte vackert . Vilket fick McCain att svara med att han har mött hårdare motståndare .

Presidentens hårda ord kommer dagen efter att McCain ifrågasatt den amerikanska utrikespolitiken och konstaterat att den präglas av ogenomtänkt, falsk nationalism .

En kommentar

  1. Mats karlsson

    Jag läste att många amerikaner var rysligt nöjda med politiken. Man tror ju att väljarna skulle fly men tyvärr…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>