Skadehelvet har drabbat Löven igen

Skadehelvet har drabbat Löven igen. Jag vet inte om det är otur eller inte eller för många matcher på kort tid. Enligt uppgifter ska ju Löven vara bättre tränade än någonsin. Nu när skadorna ökar jan det bero på för tätt mellan matcherna så kroppen får tid att hämta sig för en trött kropp sliter hårt på kroppen.

Samma sak för arbetare som jobbar i tunga jobb som byggjobbare och inte minst om man börjar för tidigt efter skada eller en förkylning. Det ser ut som om man ska större trupp att rulla runt på. Risken pm inte såren får läka ordentligt kommer skadorna igen. Jag hoppas att läkarteamet vet vad de gör. När jag läser skadelistan och ser den och den tid spelarna är borta blir jag mycket rädd att man jan harva i botten om fem matcher om inget görs.

Jag tycker att det värsta är att Tobias Hage fick en ska en som man kallar underkroppaska vad det nu är som han fickunder träning och man tror att han blir borta ända upp åtta veckor. Han som jag tycker är en av de viktigaste spelarna och som startat säsongen så fantastiskt bra.
Tobias Hage.

Mattias Granlund är en annan spelare som börjat mycket har också en ”underkroppsskada” Hur länge han är bort är oklart men det kan ta minst en månad. Ett problem ja självklart.
och är tillbaka först om en månad.

Jag saknar även Cody Murphy som fotbesvär och har inte spelat många matcher och det dröjer minst 14 dar innan han är tillbaka

En av mina andra favoriter är Mikko Pukka och ska vara med igen och hoppas att han även i fortsättningen får vara frisk och kry och han har varit bra sedan han kom hit till Umeå

Jonas Emmerdahl har ytterligare två till tre veckors rehabilitering innan han är klar för spel.

Isak Stenlund-Ädelgran har ännu inte spelat en match än och är fortfarande flera veckor från spel.

Emil Wikström tränar lite på is men är borta minst till jul.

Skadefronten ser långt ifrån bra ut men vad beror det på att Löven blir så skadedrabbat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.