Undrar hur det känns att var folkpartist

Undrar hur det känns att var folkpartist. Ursäkta jag menar liberal som man numera heter. De har varit socialliberaler och under många decennier varit när S när det gäller välfärden och den generella välfärdspolitiken och fick många röster när Bengt Westerberg hade stora framgångar och vi minns hans avståndstagande mot extremhögern när han lämnade studion valnatten då Ny Demokrati kom in i riksdagen.

Nu har Jan Björklund varit partiledare länge och fokuserade bara på skolan och skattesänkningar och glömde bort välfärdspolitiken samtidigt som han blev en stor företrädare företrädare för allianspolitiken och de som gillar liberalernas politik blir bara förre och färre men Björklund får sitta kvar. Jag som känner många liberaler mycket väl vet vad de tycker i många frågor och inte finns det många socialliberaler kvar och så gillar de inte oss Socialdemokrater trots att vi tillsammans drev i genom många reformer tillsammans som rösträtt för kvinnor, dagis i Umeå, kultur för att få tillväxt med mera. När de klev in i högerburen med moderaterna har de tappat i förtroende undan förundran och har inte sett några interna analyser om varför

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>