Björklöven räcker inte till det syns klart

Björklöven räcker inte till det syns tydligt. De är helt enkelt för dåliga för att ligga på övre halvan av serien. De har gjort några bra matcher men Björklöven spelar i en serie där man måste vinna fler matcher än man gör. Löven har säkert en av de dyraste trupperna men det ger inga resultat för om inte viljan finns att vinna går det inte. Flera matcher tycker jag att det saknats vilja. Det är på isen allt avgörs. Avslutningsvis tror jag inte på att Björklöven är ett bra allsvenskt ishockeylag vilket tabellen visar och därför var jag inte på gårdagens match för det är inget nöje längre och efter nästa match mot Timrå är inte tabelläget bättre. Jag vet inte hur många matcher jag kommer att gå på framöver trots att jag har mitt årskort. Igår vann man skottstatistiken med 39-18 men förlorade med 4-2 och nu ligger man snart på nedflyttningsplats. Jag saknar inte heller att jag petades ur styrelsen vid årsmötet.

2 kommentarer

  1. Jan.Erik Brännström

    Den här gången har du alldeles rätt Lennart. Vi har för dåligt spelarmaterial. Vi sköt 38 skott inom målramen och massor utanför. De flesta skotten ur dåliga vinklar, längs förlängda mållinjen osv. Varje gång man skjuter ett förhoppningsskott ger man bort anfallet och övertaget till motståndaren. Detta är elementärt för en hockeyspelare, dock inte hos oss.
    Vi får ägna vintern åt hoppets gudinna.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag håller med och det är inte roligt att gå på matcherna. Man är också alldeles för virriga i försvarsspelet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>