10 minuter till nedsläpp mot Almtuna

10 minuter till nedsläpp mot Almtuna. Det är allsvenskan i Ishockey jag pratar om. Det är Björklöven jag pratar om och jag är mer pessimist än tidigare. Almtuna har ett billigt lag vilket bevisar att det är inte hur mycket man betalar som gör ett lag. Det har tränare och inte minst spelarna själva på isen som formar lag. Idag tror jag att Björklöven är helt chanslösa. Jag är överraskad över deras spela och tror att deras spel rår inte Björklöven på utan i dag är hoppet större än någonsin. Tyvärr har min syster en dotter som bor i Uppsala och blev tyvärr fort ett fan av Almtuna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>