Sverigedemokraterna är sekteristiska

Sverigedemokraterna är sekteristiska. Pavel Garmov är en fd riksdagsman som numera är politisk vilde som sagt detta. Nu ska även alla SD are som hoppat bilda en politisk grupp och kräver stöd av riksdagen men de har inget parti som valdes in i riksdagen. Riksdagen måste ändra i valsystemet att de som lämnar ett politisk uppdrag för något parti ska omedelbart lämna sitt uppdrag. Motivet är enkelt och det är att i Sverige har vi partival med personvalsinslag. Det innebär om man lämnar ett parti som man blev invald för ska man helt enkelt med automatik.

Så här såg en artikel i Omini ut om detta 

VILDARNAS POLITISKA GRUPP Riksdagspolitikern Pavel Gamov, politisk vilde efter att ha tvingats bort från SD, tänker ge ut en bok om sitt gamla parti mitt under brinnande valrörelse. Det rapporterar Aftonbladet.
Partipolitiken är en väldigt smutsig bransch som tar fram det värsta hos människor. Framför allt SD har en väldigt destruktiv och sekteristisk miljö och kultur, säger Gamov. 

SD:s gruppledare i riksdagen Mattias Karlsson säger till tidningen att han inte skulle använda Gamov som sanningsvittne kring någonting över huvud taget . Gamov lämnade partiet under hot om uteslutning efter en kritiserad bjudresa till Ryssland. Slut citat Omni.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>