Björklöven får det svårt mot Tingsryd i A3 Arena i Umeå

Björklöven får det svårt mot Tingsryd i A3 Arena i Umeå.. Ni funderar kanske varför jag har svårt att göra annat än hoppas på seger. Det har varit upp och ner hela säsongen för Björklöven där man inledningsvis var i toppen för att senare vara nere i bottenträsket. Nu har det gått flera matcher och vet inte om det är sex eller sju raka matcher man tagit poäng. I kväll möter man svårspelande Tingsryd som man förlorat fyra raka matcher emot. Det gäller att inte slarva för som Fagervall säger mot Tingsryd får man inte tappa pucken i fel läge  Tingsryd har problem med ekonomin som många allsvenska lag och då har en seger en stor betydelse.

Jag törs inte trots de senaste matcherna säga att jag tror Björklöven vinner men hoppet på seger har jag. Det som också ställer till för Björklöven är skadeläget där det nu bara finns 12 forwards att tillgå där det är tveksamt om Murphy och Ädelgran hinner spela någon fler match den här säsongen medan Hutchings och Vikström snart kan vara med. Jag gillar att man tecknat ett avtal med Lucas Ericsson i två säsonger till även om han inte gjort något mål ännu men det är en bra spelare. Jag vet inte vad som hänt Filip Åström som man flyttade till A-laget. Som sagt jag är lite pessimist även den här matchen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>