Björklöven levererade mitt hopp och vann

Björklöven levererade mitt hopp och vann. Ingen match med skönspel och jag lite förvånad över att Fagervall sa till pressen att det är det bästa lag man mött på slutet. Att säga emot hon i den bedömningen gör jag inte. Inför matchen var inte Emmerdahl med och är orsaken en ny skada blir det mera problem på backsidan.

Jag måste säga av hela mitt hjärta så har inte Peter Lyth förbättrat sitt anseende hos mig för hans kunskaper om ishockey om spelförståelse som Håkan Lundgren och jag delar och Håkan var UEFA domare i en mycket större sport än ishockey är och han har dömt Ufea matcher och jag har sett honom i många matcher på högre nivå än allsvenskan i ishockey.

Jag är helt säker på att bristen på bra domare beror på en ordförande i förbundet under Christer Englunds tid som jasägare i över 10 år mellan 2004 och 2015 till topplagen, inte gjorde något som var bra för svensk ishockey som helhet och inte i domarfrågan. Englund var bara en budbärare och var nöjd med att stå i rampljuset i en tid, och det står jag för. Utan mänga föreningar med bra ledare och bra ungdomsverksamhet dör ishockeyn sotdöden. Och den verksamheten har inte alla SHL lag

SHL fick att för elitlagen skulle det vara ett tvådomare system trots att det håller på att numera ta död på svensk ishockey . Två domare i SHL fick de bästa allsvenska bra domarna i Allsvenskan bli SHL domare och det blir bara dåliga kvar. Jag har inte sett vart man tänkt höja kvalitén på nya domare och öka rekryteringen till nya domare ska ske. Jag känner många spelare som ställts utanför det som kan ha blivit elitidrottare. Idrotten är inget självförstående skifte men mycket har hänt sedan min mormor dog.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>