Avstängd elev sköt 17 personer till döds

Avstängd elev sköt 17 personer till döds. Det skedde i en skola i Florida. Polisen har grep en tidigare elev på skolan, en 19-åring som heter Nikolas Cruz. Han hade tidigare stängts av från skolan av disciplinära skäl .

Han gick från klassrum till klassrum, säger eleven Matthew Walker, till ABC News. Skoldagen var nästan slut på gymnasiet i Parkland, sju mil norr om Miami i delstaten Florida, när brandlarmet gick. Samtidigt startade skjutandet, och eleverna stängde in sig i klassrummen eller sprang i panik ut från skolan.

Bland dödsoffren finns både ungdomar och vuxna. Ytterligare över tio personer vårdas på sjukhus med skottskador. Skolan hade inte mottagit något hot om att skjutningen skulle ske.
Vi har redan börjat granska sajter och inlägg han gjort på sociala medier, säger Israel, och kallar flera av inläggen väldigt, väldigt oroande , säger den lokale polischefen Scott Israel. 

När ska USA vakna och begränsa antalet vapen. Trots många skjutningar det senaste året har det inte hörts ett enda ord från presidenten att något måste göras. Det ser ut som att den viktigaste frihetsfrågan i USA är att bära vapen för att ta död på andra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.