Björklöven får förbereda sig på kval

Björklöven får förbereda sig på kval. Spelar man som man gjorde idag finns ingen anan slutsats man kan dra. Jag tycker det är så bedrövligt att jag vill inte uttrycka i klartext vad jag tycker. De vinner skottstatistiken med 44-19 och gör bara ett mål när matchen redan är avgjord och 20 sekunder kvar. De skapar inga riktiga målchanser och det tar alldeles för lång tid innan man skjuter och det bli alltid mitt på målvakten och ingen skymmer eller tar de returer som blir. Det finns inget djävlar anamma i laget. Det tydligaste exemplet är att lagkaptenen drar på dig en utvisning 4 minuter kvar när man jagar kvittering och självklart avgör de matchen och gör 0-2.

Fagervall sa efter matchen att han tryckte på bristen av att vilja ta det smutsiga jobbet. Jag håller med men det är ingen nyhet för så har det varit hela säsongen förutom i några matcher. Men vad gör man åt spelare som inte gör jobbet. Ett sätt är att ställa över de som inte gör det.

Varför tror jag att det kan bli kvarl och det är matcher som samtliga kräver ett man gör jobbet och lite mer. Flera av spelarna som tidigare avgjort matcher där händer lite. Följande matcher är kvar Pantern (b) Almtuna (h) Tingsryd (b) Aik (h) Västervik (h) och Timrå (b). Inget av dessa är några enkla lag att möta och det har hänt tidigare att Björklöven förlorat många matcher i rad. Det är bara 11 poäng till Tingsryd på kvalplats.

Nu behövs skärpning av hela laget och dess ledare annars blir det kval om att vara kvar

4 kommentarer

  1. Kristoffer Grundström

    Du som har varit en del av styrelsen i klubben, är det verkligen rätt ställe att skriva detta på?

    Kan du inte ha en blogg där bara DU kan läsa vad du själv skriver?

    Visst är det jobbigt när det går emot, men inget blir bättre av att man gång på gång gnäller om felet istället för att gå till Fagervall direkt med en konkret lösning.

    Nä, låt oss istället tänka att Trotter kommer att bidra med lite jäklar-anamma.

    Ha en fortsatt fin dag, Lennart.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Du behöver inte läsa min blogg. Det är ditt ansvar att du läser inte mitt. Jag är defenitivt inte ensam som tycker som jag. Löven kan inte styra spelet och jag har sagt det förut att kvaliten på backarna räcker inte trots förstärkningen som vi lånat från Frölunda

  2. Fakespear

    De poäng Björklöven redan samlat ihop, kommer räcka för att undvika kval, så jag anser du är ute och cyklar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.