Björklöven tar emot Vita Hästen kl 4

Björklöven tar emot Vita Hästen kl 4. Det är ingen lätt match, föresten finns det inga lätta matcher möjligen mot MoDo och Leksand där man gjort sin bästa matcher. Jag vet inte vad det beror på för vi är många som säger att man spelar sämre mot sämre lag. Nu är inte MoDo något topplag om man tittar på tabellen.

Men Björklöven har tappat för många poäng mot sämre lag. Idag tror jag det i stort sett samma laguppställning som senast men Frölunda juniorerna är på plats och de borde nyttjas mera speciellt Oliwer Fjellström som har rutin från 17 matcher i år med Frölunda i SHL. Jag önskar att man tar fram kämpatackterna och inte tar onödiga utvisningar eller ger bort poäng som man gjorde i senaste hemmamatchen genom att släppa in ett mål mindre än två minuter kvar med en man mer.

När jag skriver denna blogg sitter jag samtidigt och tittar på Sveriges match mot Finland och det blev nyss 2-1 när Finland tagit över men det är inte slut ännu. Bäst av Svenskarna är Skellefteåkedjan Finland kör hårt för att kvittera och det vete stackarn om Tre Kronor orkar hålla emot.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.