Det är oroligt i Vänsterpartiet

Det är oroligt i Vänsterpartiet. Det kommer avhopp på avhopp. I dagens Omni pekar man på ytterligare avhopp och det kommer från Uppsala län där distriktsordförande hoppar av. Så här skriver Omni
Konflikten inom Vänsterpartiet har lett till ytterligare ett avhopp. Distriktsordföranden för partiet i Uppsala län, Lars Thor, har meddelat att han lämnar sin post. Orsaken till avhoppet är partiets beslut att ge riksdagsledamoten Emma Wallrup fortsatt förtroende, trots de anklagelser om trakasserier som riktats mot henne från riksdagsledamoten Jens Holm.

Efter några dagars betänketid har jag beslutat mig för att omedelbart avgå som distriktsordförande för Vänsterpartiet i Uppsala län , skriver Lars Thor i ett pressmeddelande enligt UNT. Thor blir det tredje avhoppet på kort tid.

En kommentar

  1. Michael Rönnlund

    Håller med. Svårt förstå hur Emma Wallrup får fortsatt förtroende, trots de anklagelser om trakasserier som riktats mot henne från riksdagsledamoten Jens Holm. En sorts feminism där män uppenbart behandlas sämre.

    Ska man vara trovärdig får man avvakta med att ge denna Emma Wallrup fortsatt förtroende tills dess anklagelserna är utredda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.