Det blev en lite tursam seger för Björklöven

Det blev en lite tursam seger för Björklöven. Jag menar att det var lite tur att lånet från Frölunda kunde sätta dit pucken i kassen. Almtuna tog ledningen i första perioden efter 2:39 men Ottosson kunde kvittera efter 6:20. I andra tog Almtuna åter ledningen efter 22:51 i övrigt var det dåligt spel från Löven även om ledde skottstatistiken med 21-11 efter två perioder. Kvitteringen gjorde Björklöven när det var knappt 3 minuter kvar och segermålet kom efter 2:28 i förlängningen av Jacob Peterson.

Jag tycker inte det var någon bra match och det fanns egentligen inget som sa att Björklöven skulle kvittera. Jag vidhåller att spelet måste höjas flera nivåer om det ska bli kval och om man ska kunna rubba några lag i kvalet.