Liberalerna vill sitta på läktaren

Liberalerna vill sitta på läktaren. De vill inte vara med och fatta riktigt långa beslut. De var inte med i den långsiktiga energiöverenskommelsen som ingicks av regeringen S,Mp,M,C och KD. Nu i veckan träffades en följduppgörelse som handlade om vattenkraften och dess roll i den framtida energipolitiken och den uppgörelsen har fått mycket beröm av energibolagen.

Den stora delen är att prövningarna ska bland anat bli mindre byråkratiska. Som sagt står Jan Björklund och Liberalerna inte bakom den. De ger inte industrin de långsiktiga beslut som den vill ha och man ser väljarnas dom över detta nämligen att förtroendet sjunker och sjunker och annat har det inte gjort sedan Jan Björklund blev partiledare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>