Löven vann men vann rätt låt

Löven vann men vann rätt låt. Björklöven vann igår i förlängningen genom mål av Murphy som även hade ett stolpskott kvar 2 min kvar av ordinarie speltid. Jag såg inte detta då jag gick hem efter andra perioden då jag tyckte de spelade så dåligt, en av de sämste perioderna under säsongen trots att se vann skottstatistiken även under den perioden men totalt 50-27. Jag trodde helt enkelt inte att de kunde vinna som man spelat och låtit Pantern få billiga mål. Jag är glad att jag fick fel och som tur var tappade även AIK poäng.

Som sagt gick hem och kunde inte avstå från att se melodifestivalen. De var inte heller någon höjdare och jag tycker fel låt vann. Rolandz var som vanligt bra men inte någon låt som skulle slå i finalen och det såg man även på hur den internationella juryn röstade även om jag inte fattar varför kommande motståndare ska vara med och rösta vilken låt Sverige ska tävla med. En grov tankevurpa. Jag hade hoppats och trott att låt nummer nio Every single day  med Felix Sandman skulle vinna. Så blev det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>