Kvalet i ishockey går vidare i kväll

Kvalet i ishockey går vidare i kväll. Björklöven åker Uppsala för att ta sig an Almtuna. Ett svårspelat lag som ibland spelar bra och som ibland gör som Björklöven riktigt dåligt. Jag tror att matchen kan gå hur som helst men självklart borde det bli bättre eftersom de skadade spelarna är tillbaka. Tyvärr är inte lånet från Göteborg och Frölunda Filip Westerlund inte med då han utgick i senaste matchen mot Pantern med en skada. Vinst idag då är man med på riktigt om en plats för att fortsätta spela mera. Heja Löven och slarva inte och ta inga onödiga utvisningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>