Nu tror jag inte Donald Trump är frisk

Nu tror jag inte Donald Trump är frisk. Jag tycker det finns många bevis på detta. Ett är att han har inte fått ihop en regering som tycker som han och då kickar han bort en efter en och nu i en orolig tid kickade han utrikesministern. Han gör det utan att ens ha pratat med honom. Han får reda på det via twitter.

Han gör det i en tid när han själv startar ett handelskrig. Han kan inte mycket om utrikespolitikpolitik och att där gör han som i det kapitalistiska USA utan att ta hänsyn till ingångna avtal länder emellan i en global ekonomi. Han har hotat Nordkorea med att bränna ned landet och deras ledare och förinta landet. Är det någon som tror att det är rätt teknik.

Nu har Nordkorea öppnat för att diskutera framtiden men jag har svårt att tro Trump senare kommer att hoppa av inte minst med den nya utrikesministern. Om Sydkorea och Nordkorea fått lösa detta utan inblandning av USA har Korea kriget kunnat ta ett slut men vem tror att Trump vill ha fred, inte jag i alla fall.

Han vet nog inte mycket av det som händer i världen (USA) utom i sitt eget företag och nu har han satt in CIA chefen som ny utrikesminister, en person som kommer från en organisation som har mycket smuts under sina naglar. Förvånas inte om det är Trump som startar ett tredje världskrig för han har nog samma storhetsvansinne som Hitler sade. Han sa att Tyskland är bäst men Trump har lagt Tyskland åt sidan och säger USA.

Nu har han fått en utrikesminister som sägs vara mera lik Trump i sättet och synen på Iranavtalet som han säkert kommer att riva upp och då blir det ytterligare en oroshärd i mellanöstern, det kan inte vara bra för en värld i fred. Vi får leva i en orolig värld tills han röstas bort av folket för jag är övertygad om att amerikanska folket tröttnar på Donald Trump.

2 kommentarer

  1. Anders

    Tror snarare tvärtom. Trump är smart och vet exakt vad han gör. Han gör helt rätt som plockar bort ministrar som inte sköter sig och är illojala. Det tyder på handlingskraft. Att han sedan är okonventionell och skiter i vad folk tycker är bara härligt och sunt.

    Ang. Nordkorea kan man mycket väl diskutera om det som gjorts hittills har varit rätt taktik. Nordkorea har blivit en kärnvapenmakt och folket svälter tack vare den passiva hållning USA och resten av världen haft tidigare.
    Farsen skulle ha fått ett slut för länge sedan om någon gripit in. Nu när Trump och Kim fått kontakt så är det tydligen fel det också. Är det bättre att Nordkorea får fortsätta utveckla sina kärnvapen och på så sätt bli ett ännu större hot för världsfreden än de redan är?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>