Hela Sverige ska leva och vi har en politik för det

Hela Sverige ska leva och vi har en politik för det. Regeringen har lagt om landsbygdspolitiken för att hela Sverige ska leva och vara del av samhällsbygget. Nu tar regeringen nästa steg för att sluta klyftan mellan land och stad när landsbygdspropositionen presenteras. ( (Sverige ska bli tryggare  med en bättre välfärd och hårdare tag mot brottsligheten. Sverige är starkare när vi håller ihop. Den svenska modellen ska utvecklas, inte avvecklas. Statsminister Stefan Lövfen och Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht presenterade i går en ny riktning på landsbygdspolitiken som innebär ett tydligt fokus på att skapa förutsättningar för landsbygderna att utvecklas. Propositionen innehåller mål och inriktning för politiken som nu förankras med riksdagen. ( (Utöver tidigare mångmiljardsatsningar på landsbygden föreslår Socialdemokraterna och regeringen:
1,5 miljarder mellan 2019 2020 och därefter 400 miljoner årligen på att förverkliga merparten av landsbygdskommitténs förslag

Vi socialdemokrater vill ha ett Sverige som håller ihop. Därför kommer en socialdemokratiskt ledd regering att arbeta för att säkerställa att vår landsbygd får de förutsättningar som krävs för att leva och växa. ( (

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>