I USA styr inte politikerna utan det är vapenindustrin

I USA styr inte politikerna utan det är vapenindustrin. Inga politiker har något mod att göra något åt detta massdödande och Trump är en av de politiker som tycker att det är en frihetsfråga och att skjuta ihjäl andra medborgare. Jag tycker det är ett sjukt system och därför är inte USA en demokrati då man ska göra upp med skjutvapen.

Nu hålls stora demonstrationer mot dessa skolskjutningar som har skett men tyvärr kommer det inte att leda till stora framgångar då USA lever i en dåtid då man ska ha rätt att försvara sig med vapen, den synen tillhör antiken och inte ett modernt samhälle. Donald Trump är en sån person och därför sker dessa massskjutningar . Det är ett samhälle som bygger på konservativa värderingar på samma sätt som i andra länder där man vill ha konservativa värderingar oavsett vilken religion. 1600 massskjutningar på några år förändrar inte hjärnan på Trump och andra konservativa som själva har folk som bevakar deras bostäder dygnet runt.

2 kommentarer

 1. Uffe

  Nu får du väl ändå ge dig. När och var har Trump sagt att det är en frihetsfråga att skjuta ihjäl andra medborgare? Kom med en källhänvisning om du vill verka trovärdig! Sedan att USA ”inte är en demokrati då man ska göra upp med skjutvapen”
  Vad menar du med det? Har man strider istället för omröstningar? Nu får du fan förklara dig.

  Strängare vapenlagar hjälper inte. Titta bara på Sverige med de otaliga skjutningar vi har i våra förorter trots stränga lagar. Buset bryr sig inte om det är lagligt eller inte.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Många gånger och han är inte ensam och eet står i grundlagen. Läs på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>