Trump har bytt många personer i sin ledning

Trump har bytt många personer i sin ledning. Det ser ut som om han anställer fler och fler hökar som helst vill bomba sina fiender vilket är många. Det är många som ogillar det krig han redan startat nämligen ett handelskrig ett krig som inte heller gynnar USA för många av deras exportprodukter kommer att bli dyrare då de innehåller insatsvaror som det är tull på. Han har också skaffat sig ovänner genom att kicka folk.

En av dem är förre CIA-chefen John Brennan som använder samma metod som Trump gör nämligen på Twitter. Där skrev han så här: När den totala omfattningen av din politiska korruption och din moraliska nedrighet blir känd, kommer du att ta din rättmätiga plats som en förnedrad demagog i historiens soptunna . Historiens soptunna det är starka ord men känns som han hittade helt rätt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>