250 000 nya jobb med S-regeringen

250 000 nya jobb med S-regeringen. Det är inte dåligt att sedan regeringen Löfven tillträdde så har 250 000 fler ett jobb att gå till. Då ska man komma ihåg att den första budgeten röstade högerpartierna ner dvs M, SD, KD, C och L ned. Två tredjedelar av ökningen har skett bland utrikes födda. Det konstiga är att inte media uppmärksammat. De har oerhört svårt att skriva om vad regeringen gjort. Det visar på att media inte är oberoende på nyhetssidorna. Nu satsar regeringen ännu mer i vårbudgeten för att utrikes födda kvinnor ska komma i arbete. ( (Det här är en del av det största trygghetsprogrammet i modern tid som nu lanseras av Socialdemokraterna. Sverige ska bli tryggare med en bättre välfärd och hårdare tag mot brottsligheten. Sverige är starkare när vi håller ihop. Den svenska modellen ska utvecklas, inte avvecklas. Det är oerhört viktigt och det har tagit kraft att lappa hålen i välfärden efter åtta år av alliansen. Med Kristensson i spakarna är det ett större hot mot välfärden än Reinfeldt och Borg ( (Kunskaper i svenska språket är nyckeln till jobb. Därför satsar regeringen i vårbudgeten på att höja kvaliteten i svenska för invandrare och göra det möjligt för fler nyanlända att lära sig svenska. Regeringen omprioriterar också resurser för att utöka antalet extratjänster. ( (Förslaget i korthet:

*I vårändringsbudgeten föreslås att 60 miljoner kronor ytterligare satsas på insatser för bättre svenskundervisning.

*400 miljoner omfördelas så att fler extratjänster skapas.  

*81 miljoner på fler insatser för att bland annat öka deltagandet i studier.

Med dessa insatser kommer man fortare in i arbetslivet och blir skattebetalare i stället för bidragstagare. Att lära sig svenska tror jag är det viktigaste för att folk ska komma ut i jobb. Det finns många som kommit till Sverige som har bra kunskaper som man måste ta tillvara.

2 kommentarer

 1. Krister

  Det vore kul om du på något sätt kunde backa upp påståendet om att ”så har 250 000 fler ett jobb att gå till.”
  Men det kan du inte, för det är nämligen inte sant. Och där har du nog också den stora anledningen till att det inte står något om det i media. De väljer nog på egen hand vad de ska skriva om, och lyder nog inte efter vad du tycker att de ska skriva om.
  Nog för att det är valår i år, Lennart, men försök att hålla dig till sanningen.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Det har jag gjort i alla tider men iblnd blir man hårt attackerad just för att man pratar sanning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>