Vart är Björklövens lagbygge

Vart är Björklövens lagbygge. Vi ser hur Björklövens motståndare som tex MoDo undan för undan bygger ett lag men det är ganska tyst från Björklöven. Grönberg har tidigare sagt att han i stort sett har backstyrkan klar och att han väntar med fler backar. Så här sa han. . Jag har en dialog med många spelare. Anton Öhman är en av dem men just nu är han inte i fokus eftersom jag i första hand söker centrar, förklarar Fredrik Grönberg. Då kommer en back från div ett från Piteå och det är få spelare som kommer från div 1 och lyfter laget.

Jag har själv tyckt att en back som raitare som kan skjuta är ett behov. Jag är förvånad över att inte Anton Öman platsar i Löven och det är många som tycker som jag. Han är bra på att skjuta och har SHL meriter från ett av Sveriges bästa lag Skellefteå. Vi ska ha spelare som kan vara med i toppen som i år och jag tror att om man vinnit mot Södertälje bort har chansen varit stor att Björklöven spelat i SHL.

Det är många duktiga spelare som försvunnit och det är först Adam Werner som målvakt och det är den klassen på en målis som behövs om man ska spela i toppen. Det är sagt att man långsiktigt ska ha flera med bakgrund i laget men Ottosson har farit liksom Farley liksom de två Finländarna som kom in och gjorde det mycket bra och den kvalitén finner man inte i div 1 om man tänker slippa kval för att stanna i allsvenskan.

Inte minst Björklövens försäljare behöver veta att det blir en bra trupp om årskort ska säljas liksom sponsring. Jag känner inte samma lugn i år som förra säsongen även om min tro på laget fick sig en törn av alla skador och en del kom inte tillbaka förrän i slutet. Jag känner också en oro för att VD slutat för han gjorde ett hästjobb och borde ha gått att ha kvar om man velat. Jag ska inte spekulera varför han slutat, men VD är ju den ende person som styrelsen anställer i ett bolag. Vi får snart höra om de gamla målen om vart Löven ska spela när vi fått se vilka spelare som ingår i truppen.

6 kommentarer

 1. Enrico

  Snälla lilla gubben, det är klart att Öhman platsar i Björklöven. Problemet är att han även platsar i vissa SHL-lag, och troligtvis hamnar i Malmö eller annat SHL-lag.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Nu känner jag hela familjen Öman väl och du vet tt han dessutom är fostrad i Löven. Björklöven har ändå en strategi att fler ska komma från Umeå regionen. Han har inte skrivit på för något lag men jag är helt säker på att han är lika bra som en spelare som spelat i ett lag som ligger i botten av div

 2. Otto

  Du e en rolig jävel . du skrev inte en enda positiv grej under säsongen o i kvalet .Bara negativt . Lagbygget håller inte osv . O nu snackar du om att dom hade spelat i shl om dom vunnit mot ssk ! Håll käften nån gång o fokusera på nått annat skit som du har nån dom helst jävla koll på . Mupp !!

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Du vet inte ett enda dugg Otto om hur man uppför sig. Som du säkert förstår vet jag vilket IP nummer födu har. Jag tycker din kommentar och kommer att överväga om jag ska anmäla dig

 3. Supergurkan

  Riska vill ju till Björklöven enligt Vasabladet.fi.
  Han verkar ju inte duga på sedvanligt Björklöven manér?

 4. Bror

  Håller med dig Lennart.
  Löven kunde ha lika gärna gått upp i år om man klarat Tälje.
  Sen ser man hur dom andra lagen allsvenskan värvar bra spelare redan och löven…ja inte mycket händer man har ju trots allt tappat dom mest tongivande från i vintras.
  Att bygga ett lag och att spela ihop ett lag bör ske tidigare desto bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>