Ikväll har Skellefteå chans att bli finalklara

Ikväll har Skellefteå chans att bli finalklara. Det har varit ganska jämnt i fyra av 5 matcher men vinst i kväll skulle sitta bra. I förra matchen tycker jag att domarna gav Djurgården ett mål efter videogranskning. I de första visningarna i TV tycker jag att det var svårt att se om det var mål eller inte men när man visade det i en kraftig slowmotion var Djurgårdsspelaren inne i målgården före pucken. Hade de domare som kollade videogranskning den bilden då gjorde de ett felaktigt beslut. Skulle tro att det var som vanligt hemmadomare i Stockholm speciellt när det var utsålt på Globen.

Överlag tycker i alla fall jag att det borde varit fler utvisningar på båda lagen. Det är för mycket tacklingar bakifrån och mycket spel med höga klubbor. Skellefteå har matchboll i kväll medan Djurgården måste vinna båda kvarvarande matcherna medan Skellefteå har två chanser att gå till final. Jag tycker vi håller båda tummarna på Skellefteå då skulle vara skönt att slippa något finallag från Stockholm.

En kommentar

  1. Hans Sparrman

    Håller på AIK tycker som du att det vore roligt med ett lag från Norrland i final. Vet att du är Lövare tycker att det är stort att du håller på Skellefteå i detta läge.Mitt barnbarn spelar i Löven damer varför jag hejar på Lövens dam,lag. Tycker att vi norrlänningar måste hålla ihop. Jag har alltid hejat på Skellefteå därför att jag är född där. Skulle aldrig nedlåta mig till att ”Hata löven” Skrev på Norrans hockeyblogg om detta och fick mycket stort gillande från Skellefteåfans. Tyvärr finns det några undantag i varje förening.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>