Nya anfall från väst kommer att skapa kaos 

Nya anfall från väst kommer att skapa kaos . Det sade Putin till Irans president Rouhani och kaoset skulle uppstå i de internationella relationerna. Detta enligt uttalande från Kreml. Egentligen var det väl helt väntat att det skulle komma reaktioner liknande dessa. Putin och Rouhani ska ha haft ett telefonsamtal där de diskuterat attackerna från USA, Storbritannien och Frankrike, enligt nyhetsbyrån Reuters. Trump å sin sida har skrytet om hur framgångsrik man varit och det har självklart kommit via twitter. Som jag skrev i en blogg tidigare så måste man finna andra sätt att komma framåt än att syssla med ett utnötningskrig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>