Expressen vill begränsa det fria ordet

Expressen vill begränsa det fria ordet. Det hade jag aldrig i livet aldrig trott. I morse satt både Expressens och Aftonbladets ledarskribenter i TV. I den sändningen tyckte Expressens ledarskribent att Mikael Dannberg och ministrar inte ska få bära knytblus. Det är ju en handling för Akademins ständige sekreterare som Sara Danius som tvingades bort av som stöttar sexuella trakasserier bland annat.

Varför det blev ett djäkla liv var just att Metoo avslöjade kulturprofilen och att han sysslat med sexuella trakasserier. Nu ska man då inte få vis solidaritet med Sara. Hon har antagligen inte haft samma uppfattning som en del märkvärdiga gubbar där en del hoppat av. Jag måste säga att Expressens ledarskribent vill med detta påstå att en minister aldrig ska få protestera mot något man tycker är fel. Är detta början och då kan det vara påminnelserna om förintelsen. Hon kan väl inte ha en tanke att det bara är ju Svenska Akademin som man inte får protestera mot. Jag har inte varit den som köpt Expressen så ofta och inte heller Aftonbladet men Expressen den lämnar jag helt åt sitt öde med den inställning som Expressens ledarskribent har och är det så liberalerna vill ha det svenska samhället

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>