Besökte idag Bjurholm och returgården

Besökte idag Bjurholm och returgården

Besökte idag Bjurholm och returgården. När jag är i Långvattnet måste man passa på att ta med sig det som ska återvinnas och det gjorde jag självklart. Men blev lite förskräckt när jag kom till återvinningsgården. Där var alla containrar över fulla de tre som var för plastförpackningar, de tre som hade papper kartong ja alla. Inte nog med att de var fulla för Bjurholmsborna verkar gilla att ha skräp runt omkring sig för det var lämnat på backen och så här såg det ut mot det staket som var omgärdat av en fotbollsplan. Jag tycker det är djäkligt dålig stil när det ser ut som på bilden och man undrar hur det ser ut hemma hos de som lämnar skräp där de står. Skäms.

4 kommentarer

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   Där har du fel. Man ska ha och betalar avgift där stugan är.

 1. Kristoffer Grundström

  På sätt och vis så håller jag med dig om nerskräpningen, men det här handlar om brist på förebilder. Du vet hur det är med de som kör bil och gnäller på att det är kö-bildning när de själva bidrar till den.

  • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

   I Bjurholm var det nog att man inte kunde packa in skräpet på containern utan lämnade det utanför. Kameror kanske borde sättas in då det är förbjudet att skräpa ner

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>