Nedrustningsavtal Nordkorea- USA

Nedrustningsavtal Nordkorea- USA. Det finns goda signaler om att kärnvapnen förhandlas bort från Koreahalvön. Men vem törs träffa ett avtal med Donald Trump. Jag skulle inte göra det och orsaken är ganska enkel. Det går inte träff avtal med ett land som inte följer de avtal som man ingått tidigare. Det finns också en stor risk att Donald Trump kommer att ställa en del förslag som Nordkorea inte kan acceptera.

Ni kanske tycker jag låter som den störste pessimisten och men risken finns att jag har rätt. Det beror helt enkelt att Donald Trump inbillar sig att han kan styra andra länder med sitt twittrande. Han har mer eller mindre sagt att han ska riva upp alla avtal och mer eller mindre med lagar försöka få ordning på USA,s handelsbalans. Ett land som USA som har ett av världens största budget och handelsunderskott och jag tror att deras skuld till Kina är enorm. Det finns så många saker som gör att jag tror USA ställer sådana krav som inte Nordkorea kan acceptera och det blir det hot med vapen. Trump är den person jag litar på minst av alla. Se hur han gör sig av med medarbetare

2 kommentarer

  1. johansson

    Du har totalt missbedömt Trump hela tiden och du är helt ute och cyklar nu också men jag är säker på att du kommer att ändra uppfattning så småningom. USAs enorma underskott är ett stort hot mot hela världsekonomin så det är bara positivt att Trump försöker få bukt med det. Om USA vore ett företag så skulle kineserna kunna sätta USA i konkurs om man ville det

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Trump är det största hotet både mot världsekonomin och freden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>