Dagens eko en del av moderatkampanjen

Dagens eko en del av moderatkampanjen. Annat går inte säga efter att ha hört sändningen kl 12:00 idag. De redovisade att vissa kostnader i samhället hade minskat bland annat för sjukskrivningarna så det är väl rätt. Men att ekot sjunker så djupt att man kallar sjukförsäkringen ett bidrag då är man helt fel ute och därför är den som refererade detta eller den som skrivit texten en moderat valarbetare.

Det är moderaternas syn på en försäkring som alla har betalt genom att när den införts eller förändras i löneförhandlingarna fått avstå löneutrymme. Alla reformer i löneförhandlingar räknas av ur det bedömda löneutrymmet. Det gör det även för journalister är det så ja för hela arbetsmarknaden.

Dagens ekos ansvarige utgivare är ytterst ansvarig för detta. För den personen och hela Dagens Eko kan jag berätta att det heter sjukförsäkringen och inget annat. VK och andra medier som redovisade en kommunal tjänstekvinnas politiska uppfattning för att hon redovisade Brås uppfattning kan nu utan att skämmas tala om att Ekos nyhetsuppläsare är moderat eller den som skrev vad som lästes upp. Det är bara moderater som kallar tex sjukförsäkringen som man själv kollektiv betalt för bidrag. Det som hänt är en skam och i ett enda huj är sakligheten förstörd för Dagens Ekos nyhetetssändningar. Man har rätt att bli förbannad och funderar samtidigt om journalisters kompetens

En kommentar

  1. Sture Grundberg

    Det är inte bara dagens eko man hör journalister som är moderatledda. Både Aktuellt och Rapport har kommenterande journalister som klart styr i moderat riktning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>