Vad sysslar P4 Västerbotten med

Vad sysslar P4 Västerbotten med. I fredags efter att jag varit på Lasarettet och magnetrönken av bröst och halsrygg då jag haft så förbannat ont, åkte jag tillbaka till Långvattnet och lyssnade då på P4 Västerbotten. Där hade man en så kallad spelexpert på olika spel och han och reporten spelade mot varandra och skulle berätta om spelet som i ett fall var ett kortspel.

Även om jag har spelat många spel förutom trav så gick det inte att begripa ett enda dugg vad spelet gick ut på och inte heller olika vägar att ta sig fram. Det kan väl inte vara någon annan är reportern och spelexperten som hr något nöje av detta, kanske bara experten om han säljer spel. Sämre programinslag har jag aldrig hört och har svårt att tro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>