Trump kommer nog att lämna mötet idag

Trump kommer nog att lämna mötet idag. Jag är ganska säker på att Donald Trump tror att han direkt kommer att få Nordkorea att helt skrota kärnvapnen. Då tror jag att han är helt fel ute. Nordkorea har satsat mycket på forskning gör att komma dit man nu kommit varför ska skrota dessa direkt.

Jag tror att Trump tror att han kan köra som vanligt hota vilket han gjort förut. Han har ju folk som tror att man kan använda samma modell som man gjorde mot Libyen. Först avtal och sedan mörda ledaren. Så dum är inte Nordkorea och Trump tror säkert att han är mindre vetande och då tror han fel och jag är säker på att de inte heller går att muta och hota som han tror om Fifa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>