Trump är hur knepig som helst

Trump är hur knepig som helst. Nu de närmsta dagarna ska man utse vilka länder som ska ha fotbolls VM 2026. Det står mellan Marocko å en sidan och USA, Canada och Mexico å den andra sidan. Tro det eller ej men Donald Trump har ingen etikett och är nog en mutkolv och en som använt hot som metod för att ta sig fram. Nu har han sagt att han kommer att straffa länder som inte ger sitt stöd till USA, kandidatur.

Vet han inte ens om att fotbollen är en fristående organisation där staten inte ska vara inblandad. Ett sånt uttalande visserligen på twitter men det är den väg han kommunicerar. Jag tycker det här än en gång visar vilken äcklig typ Donald Trump är. Han saknar allt vad etikett är och allt går ut på att gör som jag säger annars. Hur ska USA kunna få arrangera ett VM för flera av länderna som kan komma ifråga har ett generellt beslut från just Donald Trump att de inte kommer att få visum att komma in i USA. Det innebär inreseförbud för både spelare och publik. Att man ska tilldela USA för man tittar på andra saker numera mot vad man gjort tidigare och numera är det alla medlemmar som röstar och inte den exekutiva kommittén.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>