En undersökning som jag tycker visar rätt

En undersökning som jag tycker visar rätt. Den handlar om partiets migrationspolitik och att den har stort stöd i partiet. Media har hela tiden sökt de som inte ställer upp på partilinjen och försökt spegla ett missnöje i partiet. Den som flitigast försöker få fram ett misstroende mot partiledningen är Mats Knutsson på SvT. Jag förstår inte hur någon kan betrakta honom som objektiv. Han är en av moderaternas bäste valarbetare. Så här redovisar Omni en undersökning av partiets migrationspolitik

Fyra av fem socialdemokratiska väljare stödjer regeringens åtstramning av migrationspolitiken. Det visar en opinionsmätning från SvD/Sifo. Bara 7 procent av S-väljarna i mätningen vill ha ett större flyktingmottagande än i dag. 40 procent svarar att de vill att Sverige tar emot färre och 37 procent är nöjda med dagens nivåer.

Enligt SvD:s källor inom S är det många som tror att lagen om låta de ensamkommande från Afghanistan stanna, som nyligen klubbades, har lett till minskat stöd för partiets politik. Det parti som har mest flyktingvänliga väljare är Miljöpartiet, visar Sifo-mätningen. Där svarar 39 procent att Sverige borde ta emot fler som flyr. Slut citat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>