Moderaterna vill styra med Sverigedemokraterna

Moderaterna vill styra med Sverigedemokraterna. Det framkom hur tydligt som helst i gårdagens partiledardebatt. Den ende som inte tog debatt mot Jimmy Åkesson var just moderatledaren Ulf Kristensson. Alla övriga tog replik mot Åkesson. Kristensson fick efteråt kritik för detta av bland annat Jan Björklund. Det här är självklart en mycket tydlig markering från Moderaterna att vi ska försöka styra tillsammans efter valet. Kindberg Batra fick gå för att hon tyckte man skulle samarbeta med SD men Ulf Kristensson har mer eller mindre hela tiden sträckt ut en han till Jimmy Åkesson och Sverigedemokraterna. Det är också säkert att Kristensson har ett brett stöd hos moderaterna om att samarbeta med SD och det kan man även se i olika sociala medier

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>