Stockholms landsting behöver ny ledning

Stockholms landsting behöver ny ledning. För mig skulle det vara otänkbart att ha ett moderat styrt landsting kvar som det har skötts. Inte nog med skandalen runt karolinska. Nu är det patienter som får lida när landstinget fått leveransproblem. Så här beskriver Omni det.

Ungefär 130 000 patienter i Stockholms län som lider av till exempel diabetes eller inkontinens har drabbats av leveransproblem inom landstinget, rapporterar Aftonbladet.
Det handlar om hjälpmedel till patienterna som antingen har levererats för sent eller uteblivit helt. P4 Stockholm har tidigare rapporterat om problemen.

Lars Dicander är en av dem som drabbats. Han lider av inkontinens och den beställning av skydd som han gjorde för två veckor sedan har uteblivit.  Har jag inga skydd så går det ju inte. Då kan jag inte gå ut, säger han till tidningen.

Ja så här har det beskrivits men orsaken att man inte får det man behöver är leveransproblem. Det borde väl för allt i hela värden inte vara ett problem. Det är ju bara att se till att leveranserna kommer i tid för jag antar att man har ett löpande avtal med någon leverantör. Dåligt skött oavsett vad det beror på.

2 kommentarer

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag tycker man hör det bara bra trots att kostnadsutjämningen inte är bra för vårt landsting precis som det är för kommunerna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>