CIA agent såg ryssar manipulera människor

CIA agent såg ryssar manipulera människor. Trumps agerande blir bara mer och mer märkligt. Budskapen om samma sak far än hit och än dit. Det är många republikaner som blir mer och mer orolig inför framtiden inte bara för strafftullar utan även för USA,s säkerhet. Nu lägger jag ut en intressant artikel från Omni som är inne på det spåret. Läs och tänk vad står det för.

MÖTET MELLAN TRUMP OCH PUTIN Under min karriär som CIA-agent såg jag rysk säkerhetstjänst manipulera många människor. Jag trodde aldrig att dagen skulle komma när en amerikansk president var en av dem.  Det skriver Will Hurd, republikansk kongresspolitiker från Texas, i en debattartikel i New York Times. Han lägger till frågan: Vad ska vi göra? 

Enligt Hurd har Trump i sitt möte med Vladimir Putin i Finland aktivt deltagit i en rysk desinformationskampanj  och skänkt legitimitet till Rysslands nekanden om att ha försökt påverka presidentvalet. Han påminner om att Ryssland är USA:s fiende och att den relationen sträcker sig längre tillbaka i tiden än 2016. Hurd skriver också att han som kongressledamot ska göra allt för att Trumpadministrationen ska ta hotet från Ryssland på allvar. Slut citat.

4 kommentarer

  1. Anders

    Vad innebär det då? Och vilka bevis finns?
    CIA är en part i ett propagandakrig mot Ryssland.
    Utan att specificera vad Ryssland har gjort försöker man få det att framstå som dåligt att Trump och Putin möts. Och man försöker väcka liv i retorik som senast sågs under kalla krigets dagar.

    Fortfarande har inte ett enda bevis förts fram som stöder konspirationsteorin om att Ryssland skulle ha påverkat det amerikanska presidentvalet. Bara en massa lösa påståenden från källor (CIA) som inte är trovärdiga eftersom de har ett egenintresse av att det skulle vara så. Att det saknas bevis styrker inte direkt deras konspirationsteori….

    Däremot finns det massor med bevis för hur USA försökt påverka val i andra länder runt om i världen, helt öppet dessutom.

    • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

      Jag säger inte att det är dåligt att de möts men kom ihåg att Putin är en erfaren politiker med bakgrund från KGB och han trollar säkert en miljardär dot han vill

      • Anders

        Å andra sidan är Trump en slipad och mycket erfaren affärsman som förstår att det finns en motpart som kan försöka blåsa honom.
        Han är betydligt smartare än vad media framställer honom som och hans gedigna erfarenhet inom affärsvärlden ska inte underskattas. Han är dessutom okonventionell och på så sätt är han säkert mer lämpad än någon annan president eller politiker.

        • HOLMLUND LENNART (inläggsförfattare)

          Visst är han en slipad afgärsman och har lyckats där men jag tror inte han är särskillt smart. Att vara med i ett land som USA kräver diplomati och det tycker inte jag han visat i handelsfrågorna och tullarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.