Har moderaterna blivit revolutionärer

Har moderaterna blivit revolutionärer. Man kan faktiskt tro eftersom deras riksdagsman Hanif Bali delade en bild där han syns med ett halvautomatiskt gevär och i juli skrev han Press E to destroy DN  under ett bildmontage där han syns med en automatpistol i varje hand och har två automatkarbiner slängda över ryggen.

På bilden, som Hanif Bali publicerade på sitt Instagram-konto, står Call of duty  Hanif & DN at war . En bild han nu tagit bort. TU tidningsutgivarna hade bett att få en träff med moderaternas Ulf Kristersson men han åkte åkte inte dit utan skickade dit partisekreteraren. Vad som är ännu märkligare är att han inte tagit avstånd från det han gjort. Det innebär tycker jag att han accepterat tilltaget. Bilden togs bort efter mötet i går kväll med TU

Det mest märkliga är att han inte tycker han gjort några fel och det visar en artikel i Omni som säger
I stället för att fokusera på Sveriges riktiga problem, som skolbränder, mord och upplopp , väljer medierna att göra sig dumma genom att insinuera att han skulle hota och uppvigla mot journalister. Det skriver M-politikern Hanif Bali i ett Facebookinlägg. (Tala om dålig förklaring)

Bakgrunden är den kritik riksdagsledamoten fått ta emot efter att han publicerat bilder där han poserar med vapen och bland annat skriver att han vill ge Dagens Nyheter en hjärtinfarkt .
Bali anklagar just DN för att ha en sjuklig besatthet  av honom och skriver att han upplever stöd från sitt parti, som håller med om att bilden ska uppfattas som satirisk.
Det skulle vara för mig främmande att hota journalister och ingen kan med gott samvete påstå att jag gjort det , skriver han. Det finns väl inga som helst ursäkter för detta men tyvärr ser det ut som om Kristersson ställer upp bakom Bali. Det är ingen statsministerkandidat på det sättet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.